CG's

Nu börjar det äntligen närma sig uppkörning. Har inte bokat tid än, men har iaf kört alla moment och haft en liten "testuppkörning" idag! Imorgon börjar jag jobba igen efter tre dagars ledighet och jobbar då 10 dagar i rad. Är ju också min födelsedag om bara 12 dagar! Så kuuul. Idag har jag hunnit övningsköra och hänga med Lollo innan jag åkte in till stan och åt på CG's. Var så himla gott. Sen hängde jag med Lollo igen innan jag och Charles åkte hem. Nu ligger vi i sängen, fortfarande lika mätta och ska sova. Förresten är jag så otroligt sugen på att skaffa youtube haha. Asså hade varit så kul!!! Men vet inte, vi får se.

 


NICE VIEW

Igår kom äntligen Charles hem. Vi har inte setts sen i onsdags, så har saknat honom en del när jag fått gå och lägga mig själv på kvällarna och vaknat upp lika ensam på morgnarna. De här senaste dagarna har jag jobbat. Sen har jag typ chillat i soffan, kollat TV och sånt där, haha. Är något med den här tiden på året, är alltid så himla trött?! Har verkligen typ 0 energi. Well, ska snart in till stan och köpa en jacka som jag ska få i födelsedagspresent och sen ska jag jobba sex timmar. Lär bli en tidig kväll idag då jag sovit så stört dåligt inatt. Förresten, var det någon av er som såg norrskenet igår? Så himla fint och stört mycket?? Bästa med att bo här helt klart. Utsikten från balkongen på kvällen var inte helt fel heller ;-)

 


BABE

Oj vad har ens hänt senaste veckan? Har ju stått tomt här sen i lördags. Har övningskört, jobbat och varit i Råneå och hälsat på Molly och hennes hundvalp Babe. I onsdags åkte Charles till Pajala och blir borta till söndag, så har hängt lite med Lollo och Tilde. Kollat youtube, paradise hotel, ja, det vanliga ni vet. Har inte mycket kvar på körkortet nu! Bara att nöta teorin och alla moment som vi gått igenom. Aaah, vill ju bara bli klar. Just nu ligger jag iallafall i soffan med Tilde och Louise och ser lite Youtube-klipp och äter glass. Det är mys.

 


RSS 2.0