MER NYTT INFÖR RESAN

Nu har jag nog handlat färdigt inför studentresan. Har blivit rätt mycket shopping på senaste tiden, haha. Idag fick jag iallafall med mig två superfina och sköna toppar från Bikbok 79kr/st, ett par jeansshorts från Monki 300kr, två nagellack för 55kr från Åhléns. För någon dag sedan köpte jag de svarta shortsen inne på Top Store för 120 kronor och ansiktskrämen från Ica Maxi för 75 kronor. Nu känner jag mig nästan helt redo för resan.
 

EYES LIPS FACE

Idag fick jag hem ett stort paket från ELF! Så himla roligt att testa deras smink. Jag passade på att beställa när de hade extrapris på väldigt mycket. Jag har hunnit testa några av produkterna idag och jag har redan fått två nya favoriter, nämligen foundationen och concealern som ni ser på den andra bilden! Alltså omg vad täckande foundation. Det bästa av allt var att den endast kostade 32 kronor just nu på deras hemsida (ordniarie pris ca 100kr).
 

DRINKAR

Har haft en sååå mysig kväll! Jag och Lollo drog hem till mig efter några drinkar och lite mat. Vi chillade bara i min soffa och kollade lite tv, youtubevideos och pratade. Lollo tog en buss hem ganska nyss och jag sa precis godnatt till Charles över telefon. Så nu ska jag sova, imorgon väntar ännu ett jobbpass! Har kvar några grejer att fixa inför resan, så det kommer jag fixa imorgon eller på måndag. Är så taggad!!!RSS 2.0