MALL OF SCANDINAVIA OCH STOCKHOLM

Imorse klev vi upp tidigt för att åka in till Solna och gå på Mall of Scandinavia. Vi promenerade omkring i köpcentret i flera timmar, käkade lite mat och testade kläder. Varken jag eller Charles hittade dock speciellt mycket där, så vi bestämde oss för att åka in till Stockholm city och shoppa lite istället. Ska visa er vad jag fick med mig hem senare, hehehe, så nöjd. Vi lyxade till det med middag på Drottninghof, vilket var stört gott. Nu är vi påväg tillbaka till Uppsala. 


FÖDELSEDAGSFIRANDE

Idag har vi firat Charles födelsedag lite i förskott. Han fyller egentligen år den 10 april, men vi passade på att fira idag. Hans mamma hade gjort jättegoda toasts och jag och Charles hade bakat en mintkladdkaka. Även den blev jättegod. I present av mig fick han en ny parfym, en portabel laddare, en Levi's t-shirt och ett armband. Efter firandet tog vi en tur på stan och sedan promenerade vi bara omkring en bit i Uppsala. Är så taggad på morgondagen när vi drar till Mall of Scandinavia!!! 
 

CALVIN KLEIN

Idag har vi hunnit med en shoppingrunda bland annat! Trevlig och mysigt var det. Vi åkte in till Skärholmen och gick på en galleria där. Fick med mig ett Calvinset och en jättefin klänning hem, så jag är nöjd. Jag hann även träffa min bror inne i Stockholm och fika med honom och Charles på Espresso House. När vi kom tillbaka till Uppsala blev vi bjudna på middag av Charles mamma, såååå gott. Nu bakar vi kladdkaka till morgondagen, den kommer bli supergod tror jag hehe.


RSS 2.0