ÄVENTYR I BODEN

Idag har jag hunnit med en del ändå. Startade dagen med en dusch, lunch och sedan en busstur till Storheden för att köpa cykel åt Charles. Vi kom hem med en superfin lila/rosa cykel. Svängde förbi hos pappa och käkade middag med Celine innan vi drog hem till mamma igen. Hämtade ut lite paket samt handlade på Coop innan vi hämtade upp Louise och åkte till Boden. Väl där hämtade vi upp Joona och Albin och begav oss ut på äventyr. Kan säga att jag verkligen fått möta och försökt övervinna min höjdrädsla. Efter mycket ångest och några tårar gick det tillslut bra ändå, men jag fick verkligen kämpa! Vi avslutade på Max innan vi åkte hem till Luleå igen. Nu väntar jag på att Charles ska krypa ner i sängen med mig så att jag kan somna tryggt. Natti!

 


BBB

Igår blev jag bjuden på tre-rätters av Charles på BBB! Alltså vi hade det så sjukt mysigt. Båda två tog samma trerättersmeny som bestod av vitlöksbröd med aioli till förrätt, en minute steak med bea, pommes och annat gott till varmrätt samt jordgubbar, glass och grädde till efterrätt. Sedan delade vi även på en strawberry daiquiri. Innan vi drog hem hann vi hänga med Anton en stund också. Vi åkte bil och satt ute och snackade. Idag har vi hunnit med en massa äventyr, men det kan jag berätta om i ett annat inlägg. Cya soon.

 

HALSONT OCH SÄNGHÄNG

Satan vad jag har sovit de senaste dagarna. Är så utmattad!!! Klev inte upp förrän 14.20 idag. Min hals är verkligen åt helvete, har verkligen skitont. Om jag inte hade varit tvungen att åka in till stan och lämna tillbaka några plagg hade jag nog legat i sängen hela dagen. Passade på att åka och hälsa på Tilde som också är sjuk, så nu ligger vi i hennes säng och halvsover/kollar youtube. Vill verkligen bara bli frisk nu. Får se när jag orkar ta mig härifrån, men blir nog inte på ett tag. Hoppas ni mår bra och slipper vara sjuka som jag. Vi hörs!

 

 

RSS 2.0