KVALITETSTID

Idag efter jobbet har jag och pappa flyttat lite möbler. Sen åt jag och Charles middag där innan jag fick skjuts av pappa till Sävast för att hänga med bästa Cillan. Vi tog en lång promenad till affären där vi köpte massa gott som ni ser på bilden. Vi har suttit ute på altanen, ätit, lyssnat på musik och pratat. Nu är jag på bussen påväg hem. Är så trött så blir sängen direkt jag kommer hem! Helt ok för mig dock, hehe. Vi hörs ju som vanligt när jag har något annat att berätta om ;-)

 


NÅGOT SOM FATTAS

Jag tänker på dig mycket. Saknar och älskar dig. Hade gjort allt för att få prata med dig just nu, världens bästa. Hoppas du har det bra där du är nu. <3


ALLSTAR

Godmorgon! Jag hoppas allt är bra med er. Jag jobbar typ hela tiden och sen när jag kommer hem är jag trött och vill mysa/sova. Har just klivit upp och ska till jobbet på ca en timme. Igår blev jag iallafall hämtad efter jobbet. Jag och Charles har flyttat in våra möbler i lägenheten bredvid och så har vi ätit middag på Allstar. Sen hängde vi med Tilde, Louise och Gisli ett tag också! Var mysigt. Nu är det bara 3 jobbdagar kvar innan jag äntligen får åka till Älvsbyn. Så jävla taggad. Men nu måste jag fixa mig om jag ska hinna med bussen, vi hörs ju!

 


RSS 2.0