KÖRLEKTION OCH TRÄNINGSPASS

Idag har jag hunnit med att övningsköra, träna på nya gymmet och sedan shoppa loss lite på XXL. Fick med mig ett par skor, en träningströja, en smartshaker, en yogamatta och en sport-bh. Fixade gymkort idag på Fitness24seven och körde mitt första pass direkt efter körlektionen tidigare idag! Var skönt att träna igen. Är så taggad på att komma igång med det. Nu sitter jag i soffan med Louise och Tilde och kollar på Idol! Mysigt.
 

UTGÅNG

I lördags jobbade jag ett pass på fem timmar i kassan med Yoseline! Blev hämtad av Charles, åkte förbi pappa på klubben, åkte hem och duschade samt fixade mig innan det kom folk hit för förfest! Var riktigt kul med tjejfest!! Vi drog sedan ut på O'Learys. Kvällen avslutades som alltid på Max, hehe. Idag har jag och Charles legat i sängen och sedan i soffan till typ 16.30 då vi började fixa oss i ordning för bio. Vi åkte och såg på Hitta Doris och den var såå bra. Älskar Hitta Nemo så stört mkt och blev inte besviken på denna film.

 


INTENSIVKURS

Nu ska jag göra lite mat innan jag börjar bege mig mot jobbet. Ska jobba 15.30-20.15 idag. Har hunnit skriva in mig på intensivkurs för körkort idag, så i mitten av september hoppas vi att jag har körkort! När jag kommer hem lär jag sätta mig och plugga teori så att den blir klar. Imorgon börjar min första körlektion, så nu jävlar ska jag ha det där körkortet. På fredag ska jag till arbetsförmedlingen också och imorgon åker jag till Älvsbyn. Blir så mysigt. Nä men gud var rörigt inlägg detta blev, är stressad, haha. Måste käka nu, hadeeee.

 


RSS 2.0