HÄNGA PÅ STRANDEN

Det är så himla skönt att bara hänga på stranden här i Rhodos. Det bästa är att det finns två stränder att välja mellan som ligger nära vårat hotell. Ena stranden är Windy beach, där det blåser lite mer och är lite större stenar. Den andra är Elli beach, vars vi har hängt mest! Det blåser inte lika mycket där och det är inte heller lika stora stenar. Tyvärr måste man ha skor när man badar för det gör så jääävla ont att gå på stenarna, haha. 
 

LINDOS BY NIGHT

Idag har vi varit iväg på en supermysig utflykt. Vi blev hämtade av en buss vid 16.25 från hotellet som sedan tog oss till den fina staden Lindos här på Rhodos. Där fick vi lite egentid där vi fick utforska staden/byn själva. Det var verklien supermysigt med alla små gångar och vita hus, dessutom var utsikten verkligen jättefin. Vid 19.45 samlades vi och åt på en restaurang nere vid stranden. Lite senare fick vi åka på en mysig båttur i månskenet innan vi satte oss på bussen tillbaka till hotellet igen. Jag kom faktiskt alldeles precis därifrån, men tänkte passa på att slänga in ett inlägg här!
 

DAY 2

Idag har varit en så himla härlig dag. Vi har legat på stranden i princip hela dagen, badat, solat och ätit. Har tyvärr lyckats bränna mig på smalbenen, men annars har jag fått ganska mycket färg. Lite senare på kvällen tog vi en promenad in till stan där jag kikat i lite butiker. Fick med mig en ny tröja och en bh hem. Nu sitter vi i recpetionen och jag snackar lite med Charles på skype.
 

RSS 2.0