LUNCHBUFFÉ

Idag har jag och Charles klivit upp i tid och duschat, fixat oss och sedan dragit in till stan och hängt med Lollo. Förutom att kika runt på stan efter kläder som alltid, åt vi lunchbuffé på Waldorf, vilket var jättegott. Fick med mig en tröja hem som jag kan visa någon annan dag. Just nu ligger jag ensam i min säng och ska plugga lite. Så himla tråkigt, men har skjutit på det hela lovet så får väl ta tag i det nu när jag ändå är själv.
 

ONSDAGSFEST

I onsdags hade Allstar något event, så jag, Louise, Charles och Tilde bestämde oss för att dra dit. Först förade vi lite hos Louise och sedan drog vi till Allstar. Det var ändå hyfsat med folk och det var ganska roligt ändå. Vi stannade inte superlänge, utan vid ett, halv två gick jag och Charles på en liten promenad innan vi gick hem till mig och sov. 
 

MAZE RUNNER 2

Igår gjorde jag verkligen ingenting speciellt under dagen. Jag och Charles chillade mest, jag städade lite och sedan bokade vi tvättstuga och lite sånt där. På kvällen skulle vi dock iväg på bio och se Maze Runner 2. Vi tog bilen till Willys först och köpte lite godis samt dricka. Sedan åkte vi bara omkring en stund innan vi hämtade ut biljetterna och så. Filmen var helt ok ändå, inte sådär superbra, men det dög. 
 

RSS 2.0