NEW YORK SUPER FUDGE CHUNK

Måndagen är snart över och dagen har varit väldigt blandat. Jag vaknade upp ensam vilket var sjuk jobbigt och sedan fixade jag mig inför en lång skoldag. Hade skola från 8.15-17.00 och efter skolan åkte jag hem med Lollo och åt middag. Strax efter det tog vi bussen till Coop och sedan till Tilde. Vi har bara hängt här och chillat nu under kvällen. Har lite plugg som ska göras men annars blir det en väldigt lugn kväll. Hoppas ni haft en bra start på veckan! Vi lär ju höras.
 

ARLANDA

Just nu hänger jag på Max på Arlanda i väntan på mitt flyg. Var så otroligt sorgligt att säga hejdå till Charles tidigare idag och resan har varit väldigt jobbig. Har typ grinat majoriteten av tiden haha! Nej men det har gått bra ändå. Har pratat i telefon med mina vänner som stöttat mig och nu är det ju inte alls länge kvar tills jag är hemma. Imorgon börjar en ny skolvecka igen och ja, det blir väl skönt på sitt sätt, även om jag hellre hade varit med Charles hehe. Aja, ska börja packa ihop mina grejer och bege mig till gaten. Vi hörs!
 

SÄLEN

Helloooo. Igår hade vi chillkväll igen, som vi haft alla kvällar hittills haha. Nä men vi käkade typ pizza och sen åt jag lite godis och kikade Idol en stund innan jag somnade. Idag klev vi upp ganska tidigt och duschade, gjorde mat och så innan vi tog bilen i Sälen. Så nu hänger vi här och har precis ätit. Antar att vi strax ska bege oss till Malung igen. Har lite plugg att göra bort, så lär väl göra det idag.


RSS 2.0