ANASTASIA CONTOUR KIT

Jag har äntligen beställt hem ett Anastasia contour kit. Jag har nu haft Isadoras face sculptor som jag är riktigt nöjd med, men känner nu att jag kan lägga lite extra pengar på något riktigt bra. Många vänner har detta kit och de verkar supernöjda, så jag hoppas jag blir lika nöjd. Har redan en favorit, nämligen banana powder som man finner i kitet! Så bra. Nu är det bara att vänta och hoppas att det inte tar allt för länge innan det trillar ner i brevlådan.
 

BLOMMIG SHORTSDRESS

Denna fina shortdress har jag fått av min fina syster Celine. Hon hade beställt en till sig själv men fick två av misstag. Tur för mig dock då den är sååå snygg. Den är dessutom väldigt bekväm och perfekt storlek. Har haft svårt att hitta en shortsdress även om jag letat både i år och förra året, så nu har jag äntligen en!
 

EXAMEN

Har varit upptagen både igår och idag. Igår tog min faster examen som gymnasielärare och jag är så himla glad! Jag var på hennes examen först och sedan drog vi vidare till henne i Älvsbyn. Vi har ätit ute på restaurang och sedan har vi myst på hemma hos henne. Vi tog en tur till lekparken också där vi höll på och svamlade, haha. Idag har det kommit en massa folk för att fira hennes examen och vi har fikat och sånt där. Fick skjuts hem senare och nu är jag hemma igen! Ska förmodligen vara med Olivia lite senare, så trevligt.
 

RSS 2.0