VILA I FRID

Idag har varit en jobbig dag för hela familjen. Min morfar har nämligen gått bort idag. Han har varit sjuk så länge nu och idag somnade han in. Jag hoppas att han har det bättre där han är nu. Jag kommer sakna dig morfar ♥
 

CIRKELTRÄNING

Jobbat, kört ett cirkelpass på gymmet, ätit middag med Louise, varit ute med Louise och Charles, kommit hem, lagt mig i sängen. Min dag i en kort sammanfattning. Mer har typ inte hänt. Imorgon jobbar jag 10-17 så jag ska faktiskt lägga mig nu så att jag orkar ännu en dag. Har asont i magen efter allt jag ätit idag dock. Hoppas det går över under dagen. Sov gott när ni sover.


SÅ NÖJD

Att köpa dessa skor var verkligen det bästa jag gjort. Jag lever praktiskt taget i dessa och de är så himla bekväma och dessutom snygga. Jag var väldigt orolig först att det skulle kännas som ett onödigt köp eftersom jag redan har Nike Air Force, men helst seriöst, om jag älskade mina Air Force, så är jag typ besatt av dessa! Dessa köpte jag som sagt på Nikes egna hemsida och de kostade 1200 kronor. Det bästa med att de är svarta är att man inte heller ser när de är smutsiga och materialet är väldigt lätt att tvätta/torka av med bara en trasa! De blir som nya direkt typ, hehe.
 

RSS 2.0