ADIDAS ORIGINALS

Alltså omg vad jag är kär i adidas just nu. Vill ha så många plagg. Dessa tre nedanför står verkligen högst upp på min önskelista just nu! Speciellt hoodien till höger. Så fort jag får pengar ska jag fan köpa den, om jag hittar den någonstans i min storlek dvs. Verkar vara slut i mindre storlekar nästan överallt! Så typiskt när man verkligen vill ha ett plagg. Well well, just nu är jag så pank som man bara kan bli, men någon gång ska den där hoodien iallafall bli min, och förhoppningsvis de andra plaggen också, hehe.
 

SJUK OCH TRÖTT

Lyckas alltid bli sjuk på sommaren, så typiskt! Vaknade upp igår och hade ont i halsen och bihålorna. Så sjukt jobbigt. Kan inte andas heller pga min näsa är så sjukt täppt? Hade huvudvärk i 5 timmar i förrgår också, det var verkligen hemskt. Haha, det är fan synd om mig alltså. Nu ligger jag iallafall i sängen och ska slå på en film eller någon serie, har inte bestämt mig än. Hoppas ni haft en bra dag iallafall. Sov gott när ni sover så hörs vi säkert imorgon.
 

STÄDAT OCH FRÄSCHT

Det är så jävla fräscht med renbäddad säng och ett städat rum. Mmmm. Idag har jag spenderat mycket tid i min säng, haha. Klev inte upp förrän halv två på dagen och då åkte jag nästan direkt iväg till Storheden med mina vänner. Åkte hem vid 17 för att äta och efter middagen begav jag mig ut igen och hängde med Louise och Tilde. Vi har suttit på en picknickfilt utanför domkyrkan och haft det mys!
 

RSS 2.0