GYM OCH BIO

Kom ganska nyss hem från gymmet. Jag och Celine har varit och kört ett magpass och sen har vi varit och hämtat ut biobiljetter till ikväll. Vi ska gå och se Unbroken vid 21 ikväll och till det har vi köpt celsius. Efter bion åker jag hem till mamma igen, eftersom vi ska fira min bror imorgon. Nu ska jag duscha och fixa mig lite och sen ska väl jag och Cillan bara chilla pung. Ha en bra lördag peepz!


ÄNTLIGEN HELG

Så skönt att äntligen ta helg. Här har det varit snökaos hela dagen, är så himla less på den här snön. Snöhögarna är högre än mig typ. Fick A på min artikel i engelska och har även gjort bort redovisningen i naturkunskap, så det känns skönt iallafall. Fick hämtning av pappa och sen har vi ätit middag, köpt fruktsallad och nutella och kollat på film. Sedan har jag, Lollo och Tilde suttit och pratat fram tills nyss då dom tog nattbussen hem. Ska strax lägga mig och sova, är så sjukt trött. Well, det var väl allt jag hade att säga för denna gång. Sov gott när ni sover!


SKRIDSKOR

Just nu sitter jag och pluggar för fullt! Har gjort lite historia och naturkunskap. Har redovisning i NK imorgon, så måste skriva några stödlappar och sånt där, haha. Har haft en bättre dag idag. Vi hade dock långfärdsskridskor på idrotten i detta snöoväder och jag var verkligen sjuuuukt dålig på det, himla roligt att jag ramlade varannan sekund. Har haft sjukt mycket energi, så det gick superbra på gymmet efter skolan. Har även varit och köpt lite födelsedagspresenter innan jag åkte hem. Gjorde middag i form av lax och sallad, vilket blev sjukt gott. Har inte gjort mycket alls sen dess förutom att plugga då. Så ja, det var väl min sammanfattning av denna dag. 
 

RSS 2.0