SO PRETTY

Här är armbandet jag fick av Charles. Det sitter perfekt och jag är verkligen hur glad som helst. Detta armband kommer jag garanterat bära varenda dag! So pretty. Nu ska jag sova efter en lång dag. Hoppas ni haft en bra dag. Imorgon är det ju för fan nyår! Stört! Ska försöka ta massa bilder imorgon så ni får ta del av min nyårsafton. Vi hörs!


MYSIG DAG PÅ STAN

Hellooo. Idag har jag och Charles varit på stan. Vi har kikat omkring på olika butiker och letat efter fynd. Nä, men jag hittade faktiskt ingenting men Charles fick med sig en tröja hem. Sedan bjöd jag på fika på Espresso House, sjukt gott och verkligen mysigt. Charles överraskade mig med ett armband också, åååh blev så glad. Det är armbandet från Snö of Sweden med hjärtan som hänger, kommer lägga upp bild senare. Nu är jag hos pappa och ska käka middag. Senare ska jag och Charles handla inför nyår med Tilde och Lollo. CYAAA.


ALKO OCH FRASSES

Idag åkte vi hem till Luleå igen. Har haft några mysiga dagar i Pajala med Charles. Idag var vi på Alko och laddade upp inför nyår och sen käkade vi på Frasses! Sjukt gott var det, hehe. Efter Alko åkte vi tillbaka till huset, åkte och handlade, packade ihop grejer och lagade middag. Sen tog vi bilen och åkte hem igen. Vi har hämtat upp Tilde och hänger just nu hemma hos mig. Senare ska jag och Charles ta ett bad och använda våra nya badbomber från Lush!!! Tagg. Ha en bra kväll, hörs.


RSS 2.0