LOLLO 18 ÅR (HAMBO)

Idag fyller min bästa vän Louise 18 år! Grattis till dig. Att just du blev min bästa vän var väldigt otippat egentligen. Vi har spenderat nästan hela våra liv i samma klass, men det var inte förrän på högstadiet som vi förstod hur bra vi passade tillsammans. Sen den dagen har vi i princip suttit ihop. En dag utan dig är fan inte en bra dag och du kan verkligen få mig på bra humör vilket humör jag än var på innan. Jag älskar att vi kan umgås utan att ens behöva säga något och jag älskar hur vi kan ringa till varandra och berätta vad som helst och bara veta att den andre kommer att lyssna och förstå. Det finns väldigt få som dig och jag är så glad att just jag får vara en del av ditt liv och att jag får spendera varje dag med dig! Du är verkligen världbäst. I love you bästis ♥
 

PLUGG SOM ALDRIG TAR SLUT

Gud vad jag har pluggat nu. Har skrivit närmare 3000 ord inför provet i naturkunskap på tisdag. Vi ska ha ett muntligt prov och har fått "lite" instuderingsuppgifter att plugga på inför det. Så nu efter att jag svarat på nästan alla frågor måste jag även plugga in det, fyfan. Har dessutom lite andra prov nästa vecka också, vet fan inte hur jag ska få det att gå ihop. Nog om tråkigheter dock. Har även massa roligt att se framemot. Har två vänner som fyller 18, en imorgon och en på lördag så det blir lite festligheter då! Så roligt. Mer om det senare, hehe. Nu ska jag tvätta bort sminket, lägga mig i sängen och slå på ett avsnitt Desperate Housewives, natti.
 

BLACK AND WHITE

Det här snygga linnet hittade jag på Arcus när vi var där i helgen. Fanns sjukt mkt snygga kläder för bra priser, men jag försökte att vara så sparsam som möjligt. Det här linnet fastnade jag iallafall för! Så himla snyggt med den djupa ryggen. Dessutom kostade det 10 kronor så det var ingenting. Tror att jag ska inviga det imorgon på Valborg, om vädret tillåter. 


RSS 2.0