SVENSKA HOLLYWOODFRUAR

Indoorwalkingen gick bra idag. Det var sjukt jobbigt såklart, men kom faktiskt ihåg att ta min astmamedicin så det gick bättre. Annars har jag legat i soffan framför TVn hela kvällen. Har sett svenska hollywoodfruar, jagad av hundar och nu ser jag paradise hotel. Imorgon ska jag till tandläkaren på morgonen, hatar fan att gå dit, usch. Som tur är följer mamma med, haha, ja jag är snart 17 och går inte till tandläkaren själv. Pinsamt men sant.
 MAXLUNCH

Just nu sitter jag och några klasskompisar på Max. Det var inte den godaste lunchen på skolan, så vi tyckte det passade bättre med Maxmat istället. Vi fick tillbaka våra juridikprov idag och på det fick jag B, endast två fel så jag är ändå nöjd. Slutar efter 16 idag vilket är så sjukt jobbigt och senare står Indoorwalking på schemat. 
 

SMÅTT OCH GOTT

Tränade armar i nästan två timmar med Tilde och Louise idag. Tyckte vi körde väldigt bra faktiskt! Vid halv 5 mötte jag mamma i stan och vi har varit på både Telia och Grafit för att försöka fixa nå shit med mobilen, går dock inte så bra hittills men vi får väl se hur det löser sig. När vi kom hem duschade jag snabbt och sen satte vi oss i bilen och for till Ica Maxi och handlade. Kom hem för inte alls så längesen och ska nu slå på Sons of Anarchy. Fick med mig lite tråkiga smågrejer från Ica, lypsyls handcreme är ju to die for typ.
 
 

RSS 2.0