BROCCOLISOPPA

Har varit så sjukt sugen på broccolisoppa i flera dagar så det kändes som att det kanske var dags att göra det nu. Jag gör verkligen den godaste broccolisoppan hehe. Imorse var jag till sjukgymnasten och kollade upp benhinnorna. Fick stretchövningar och inlägg till skorna, så nu får vi hoppas att det blir lite bättre iallafall. Ikväll ser det ut som att jag blir helt ensam. Blir väl lite TVD tittande och ett bad med ansiktsmask. Något mysigt iallafall. Tänkte passa på att visa det jag köpte igår på stan, blev ett par nya brallor, ett linne och en mascara! 
 

ORMBERGET

Igår var vi äventyrliga och begav oss med buss till Ormberget. Vi spenderade totalt 2 timmar uppe på berget vid en eld som jag gjorde upp (är en sån vildmarksgirl). Jag hade med mig bullar och varm choklad, Lollo hade med sig korv och Yoseline och Adam kom med marshmallows. Vi har suttit och grillat, pratat, kollat på den underbara utsikten och stjärnorna. Var verkligen sjukt mysigt. Sista bussen hem gick dock halv 11, så vi tog den. När jag väl kom hem duschade jag i 40 minuter, luktade så jävla mycket brasa haha.
 

MOCKINGJAY

Bokade precis biljetter till The Hunger Games Mockingjay! Jag, Louise och Tilde ska gå den 19e och vi är alla så sjukt jävla taggade på filmen. Jag har ju läst alla böcker och är väldigt intresserad av hur de får med det på film. Tycker ju det gått bra hittills och både böckerna och filmerna är väldigt bra! För att helt byta ämne är det kvällsöppet på stan ikväll så självklart ska man gå dit. Ska lämna tillbaka båda tröjorna jag köpte för jag kände nog inte helt för någon av dom. Hoppas jag hittar något annat fint att pigga upp vardagen med, kanske lite nice underkläder eller något. Aja, nu ska jag byta om och sen ska jag börja bege mig. Ha en trevlig kväll!
 

RSS 2.0