SPRAY ON

Var äntligen på stan och köpte nya svarta byxor. Ett tips för er som älskar Dr.denims, men tycker att de lätt går sönder: KÖP DESSA! Det är cheap mondays egna version av dr.denims, men de ska tydligen vara mer hållbara och de kostar lika mycket. Dessutom är de korta i benen, vilket är perfekt för mig som är kort! Då slipper jag vika upp byxorna tio varv, haha. Dessa köpte jag på Diva. Det enda jag tyckte var väl att de var väldigt, väldigt tighta, så fick gå upp en storlek. Men antar att de töjer ut sig också.
 
Förutom dessa byxor har jag även en ny klocka som jag inte visat upp. Otroligt snygg tycker jag. Fick också hem en navelpiercing som jag däremot INTE beställt, haha. Väldigt speciell, vet inte direkt om jag kommer gå omkring med den så mycket. 
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Ida

Vart har du köpt klockan? Har letat efter en sådan i evigheter :D

2014-05-31 @ 19:52:23
Postat av: Josefin

He! Jag är väldigt nyfiken på om dessa spray om byxor har töjt sig för dig? Står i valet oxh kvalet om jah ska ta 24-25 el 26-27. Vill absolut inte att dom ska bli förstora... Tack på förhand :)

Svar: De töjer sig lite när man använder dem, men inte speciellt mycket. Men de krymper igen när du tvättar dem! Tycker inte alls att mina blivit stora. Har 26-27 på mina och tycker fortfarande att de sitter lika bra som när jag provade dom :-)
Johanna Stylbäck

2014-07-01 @ 11:10:11
URL: http://Mejdej.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0