SPRAY ON

Var äntligen på stan och köpte nya svarta byxor. Ett tips för er som älskar Dr.denims, men tycker att de lätt går sönder: KÖP DESSA! Det är cheap mondays egna version av dr.denims, men de ska tydligen vara mer hållbara och de kostar lika mycket. Dessutom är de korta i benen, vilket är perfekt för mig som är kort! Då slipper jag vika upp byxorna tio varv, haha. Dessa köpte jag på Diva. Det enda jag tyckte var väl att de var väldigt, väldigt tighta, så fick gå upp en storlek. Men antar att de töjer ut sig också.
 
Förutom dessa byxor har jag även en ny klocka som jag inte visat upp. Otroligt snygg tycker jag. Fick också hem en navelpiercing som jag däremot INTE beställt, haha. Väldigt speciell, vet inte direkt om jag kommer gå omkring med den så mycket. 
 
 
 
 

ÄLVSBYN

Hade jättetrevligt i Älvsbyn, trots att en spindel var på mig och att vi fick slå ihjäl en skalbagge med en kvast. Fick grillat till middag och sen har vi sett en skräckis och ätit grönsaker med dipp. Har också fått en massa saker av henne, som ni ser på bilden. Fick en till tröja också som jag dock har på mig. Får alltid en massa som hon inte vill ha längre, hehe, blir så glad. 
 

SOMMARLOV SNART

I onsdags efter skolan for jag och Louise till mig och solade. Vi båda hann få lite färg faktiskt! Vi åt middag tillsammans och sen åkte vi ut på lite äventyr. Senare var vi mes Henny och Elias också, tände en brasa på gultza och satt där och pratade. Det var supermysigt. Åkte hem vid 2-tiden när alla höll på att somna vid elden.

Igår var jag med Tilde hela dagen. Vi solade i någon timme på min balkong innan vi for till JV-grillen och åt. Sen cyklade vi och köpte godis och hängde på Örnäset tills Henny kom och joinade oss. Vi hann med en sväng till Max på kvällen också. Somnade vid 2 igen och nu är jag påväg till gymmet med Tilde! Ska till Älvsbyn och sova hos min faster inatt, kommer bli så mysigt!! 


RSS 2.0