TRÄNINGSKLÄDER

Mitt hår blev bra, men har inte tagit några bilder på det, då jag ska iväg och träna. Efter frisörbesöket träffade jag mamma på stan och kollade träningskläder med mera. Fick med mig en ny tröja, ett par shorts, en bikiniöverdel och även invisible socks som inte är med på bilden. Som sagt ska jag iväg och träna strax, ska på boxning med Tilde! Tror dock jag ska ta en löprunda först, men vi får se, annars får det bli någon annan dag.
 

BYE BYE HAIR

Sista tiden med denna hårfärg nu ju. Hoppas det blir riktigt fint efteråt. Vet dock inte om det kommer bli så extremt stor skillnad, men jag är nöjd så länge det blir fint. Har ju en tendens att bleka sönder håret varje gång jag går mot lite mörkare, men har ju inte färgat håret hos frisör så ofta, så tror nog det blir bättre än alla hemma-färgningar. Visar upp reslutat så fort som möjligt! :-)
 

NEW SKIRT

Eftersom Rut&Circle här i Luleå har gått i konkurs så hade de 80% rabatt på allt i butiken. Tyvärr fanns det ju inte mycket kvar i min storlek, men hittade iallafall denna kjol som blev min för 40 kronor. Har letat efter en sån här tight och kort kjol lite överalt men inte riktigt hittat en som sitter bra, men denna satt som en smäck! Kan kanske ta en lite bättre bild någon gång när jag har på mig den, den ser inte så himla fin ut på bild liggandes såhär hehe.
 
 

RSS 2.0