SPONTANBIO

Linnea har varit är från tisdag till onsdag!Så himla kul, var så sjukt längesen vi träffades. Igår var vi på stan, fikade, gjorde middag och sen for vi ut och var med Moa. Vi gjorde upp en eld och satt och prata tills det blev iskallt utomhus. När vi kom hem slog vi på en film och sen somnade vi. Imorse såg vi också på film, sen gjorde vi absolut ingenting. När Linnea tog bussen hem till Boden igen åkte jag till Louise och Joona. Vi bokade bio och gick och såg Apornas planet. Den var verkligen jättebra. Nu är jag hemma och ska försöka vända tillbaka dygnet lite, ska försöka somna innan 3 inatt haha. Hoppas ni haft en bra dag och att ni sover gott ikväll.
 

JAG ÄGNADE DAGAR ÅT DET SOM ÄR INGET NU

Är så glad över dagens väder - moln, åska, regn och mycket vind. Har hunnit med ett besök till mormor och morfar och sedan har jag legat i soffan och kollat på oth. Lite senare, vid 21-tiden bestämde jag mig för att gå ut på en långpromenad. Gick runt sjön, kronan och örnäset och sedan tillbaka hem igen. Det var så skönt att bara gå omkring med musik i öronen och tänka på allt som är och varit. Vill bara att skolan ska börja så jag slipper tänka så otroligt mycket, då kan jag bara fokusera på skolan och mina rutiner. 
 
 
Saknar finaste Cillan ♥

AFIRE LOVE

Har legat på stranden idag från ca 12.30  till typ 15. Det har varit typ 33 grader idag, helt sjukt varmt. Jag och Tilde har iallafall ätit middag tillsammans och sedan kom Louise och tog Tildes plats, haha. Vi har varit ute på promenad och nu sitter vi på min balkong med tända ljus och Ed Sheeran i bakgrunden.


RSS 2.0