Mysig tacoskväll

Haft en supermysig och rolig kväll hos Liza! Vi sög dock på att göra mat och det blev några misslyckanden innan vi kunde äta, hahaha. Vi har annars tagit massor med bilder, myst med katterna och kollat på Mean Girls. Självklart har vi hunnit prata massor också. Blev hämtad av mamma sen och har myst lite med Wilma och nu ska jag typ lägga mig och sova, om jag nu inte fastnar vid mobilen.
 
 
vår fina skapelse
fin lizo som äter
mysigaste Lasse

För lat för att ta en vanlig outfitbild

Efter att ha provat kläder fram och tillbaka blev det tillslut svarta dr.denims och min blommiga peplum. Har gjort någon ful sminkning och nu är jag ashungrig och på dåligt humör, så måste göra något att äta innan jag får ADHD-utbrott. Vet inte vad jag gör för ful pose på första bilden men den får duga.
 
 

Lizo

Här är då min nya bästa kompis. Har inte gett honom ett namn ännu, men det kommer med tiden. Om inte allt för länge ska jag iväg till Liza och äta, blir trevligt. Var egentligen meningen att typ hela klassen skulle äta tillsammans, men som vanligt hoppar alla typ av, haha. Nu ska jag välja kläder, är på asdåligt humör för att jag inte har något att ha på mig.
 

RSS 2.0