STOCKHOLM OCH AVICII

Just nu befinner vi oss på hotellrummet och gör oss i ordning för Avicii ikväll! Det kommer bli sjukt roligt. Vi har inte hunnit med så mycket utom att leta en piercingbutik och ätit på Taco Bar. Skulle ju göra navelpiercing nu när jag är i Stockholm, men ser ut som att jag kanske får göra det i Luleå? Vi lär ju se. Haha, på Kallax hittade jag och Louise ett mini Leos-lekland där vi lekte helt själva, hahaha åh så kul.
 
 
 
 

HEJ STOCKHOLM

Nu bär det av till Stockholm med min underbara vän Louise. Kommer självklart uppdatera er med bilder och sånt under helgen, men kommer inte bli supermycket sittande vid datorn som ni säkert förstår. Ikväll ska vi se Avicii, så himla roligt och häftigt och är taggad till tusen. Hoppas ni får en bra helg!
 

27 FEBRUARI

Idag har varit en bra dag. Efter skolan träffade jag Linn och vi pratade tills mina fötter frös ihjäl. När vi skiljdes åt kändes allt så mycket bättre och jag är så glad att jag fick chansen att prata med henne. Sen fick jag tacos till middag och efter det kom Vickan och Maya på besök, riktigt trevligt som alltid. Nu har jag hunnit packa det mesta till imorgon och är svintrött. Ska slå på lite Pirates Of The Caribbean och förhoppningsvis få lite sömn. 
 

RSS 2.0