NYÅRSPLANERING

Klev upp tidigt för att följa med Tilde till frisören imorse. Jag hade ju inte tid förrän 13.15 för att klippa mig, men hon ville ha stöd så jag följde ändå med. Är nöjd med klippningen, det är egentligen inte så stor skillnad utom att det är mycket fräschare och lite kortare. Nu på kvällen har vi alla samlats för att planera vad vi ska göra på nyår. Vi bestämde allt och sedan for vi och handlade för 10 pers! Tror det kommer bli jättemysigt och trevligt och framför allt väldigt gott med tanke på allt vi handlade, hehe. Just nu ligger jag bara i sängen med lite musik i bakgrunden. Imorgon ska jag till frisören och färga håret, så jag är lite nervös över resultatet. Men nog blir det bra!
 

WHITE

Invigde min nya tröja idag. Tyckte den var fin till vita byxor. Vitt på vitt är väldigt snyggt. Tycker dock inte att mina vita dr.denims är sköna, eftersom att de känns lite hårdare i materialet än de svarta. Så efter jag varit på stan bytte jag till ett par blåa jeans istället, vilket passade lika bra! Är mycket nöjd med inköpet hehe. Nu ska jag slå på lite Gossip Girl innan jag sover, natti.
 

BEIGE JACKA

Här är jackan jag skulle ha visat för ett tag sedan. Köpte den någon gång innan jul och har sen dess lovat att visa upp den, vilket jag inte har gjort förrän nu, haha. Men jag tycker verkligen om den. Dock är den ju från H&M, vilket innebär att väldigt många har den. Men det gör faktiskt ingenting, den är ändå lika fin. Den är verkligen perfekt längd för mig som är kort och den är faktiskt varmare än vad jag trodde. Har haft den när det varit minus 20 och har inte alls blivit kall. Så det var verkligen ett väldigt bra köp!
 
 
Jacka från H&M, 399:-

RSS 2.0