4 KILOMETER

Idag har jag haft världens mensvärk, har mått dåligt i princip hela dagen. Skulle egentligen träna efter skolan, men eftersom jag mådde illa åkte jag till Louise och var där ett tag. Började dock må bättre efter middagen så vid 20-tiden tog jag en springtur runt sjön. 4 km på 26 minuter, det går framåt för mig! Så stolt att jag tog mig ut själv och verkligen körde hela vägen. Nu ska jag ta en dusch och sen lägga mig i sängen och kolla film, kanske Johnny Depp för att bli på lite bättre humör. 


NATTI

Har jobbat med en äcklig marknadsundersökning i två timmar och är ännu inte klar. Har kvar att fixa diagram och så, men det hinner jag nog fixa på lektionen imorgon. Jag är svintrött nu, så jag ska gå och lägga mig. Skulle egentligen haft sovmorgon till strax innan 10, men pga nationella börjar jag 8.15. Kul. Skoj. Hatar allt, haha. Nä men får väl glädja mig åt att det är sista skoldagen. Ska fara och träna sen också. Gud vad jag älskar att träna?? Varför tyckte jag att det var så tråkigt förut?? Nåja, nu måste jag släcka! Xo.
 

28 APRIL

Igårkväll cyklade jag till Louise och hängde med henne och Joona. Vi gungade och chillade lite, hehe. Sen cyklade jag hem och la mig. Idag var det skola igen, hände väl ingenting speciellt, for och tränade med Henny och Louise när jag slutade. Nu har jag nyss ätit middag och ska duscha innan jag ska göra bort lite plugg. Imorgon har vi nationella i engelska, känns otroligt jobbigt, men det löser sig förhoppningsvis.
 

RSS 2.0