Daimglass och skräp

Idag har jag varit i skolan, haha lol. Failade på matteprovet och fick tillbaka en inlämningsuppgift som inte heller gick speciellt bra. Sen har jag varit och gjort lite grejer, väntat på Ludvig och sen for vi till mig. Myste en liten stund innan han åkte iväg. Gick och köpte glass som jag ska trycka i mig trots att jag är allergisk och så kommer väl Louise hit när som helst. Blir en seg äcklig kväll, men det blir nog bra det med.
 

Baby don't forget, you haven't lost it all yet

Har haft den bästa dagen på hela veckan. Vaknade tidigt och åkte till Ludvig. Kröp ner och sov med honom ett tag tills vi åkte till Storheden. Vi har letat jacka och skor till Ludvig och sen hann vi även med ett Maxbesök som var välbehövligt. Tog bussen till honom, chillade en stund innan jag tog bussen hem igen. Mysigaste dagen på väldigt länge. Resten av dagen ska jag plugga lite matte och spanska!
 

Expect nothing and you won't be disappointed

Ludvig for just och nu är jag ensam igen. Varit ensam så länge, är otroligt uttråkad och dagarna ser väl i princip exakt likadana ut. Ska lägga mig och sova bort ännu en dag, eftersom jag inte har något annat för mig. Mår illa och vill spy om det var någon som var intresserad av den informationen. Hejdå.
 

RSS 2.0