Fruktsallad och en oväntad vänskap

Har sett på film med Celine och ätit fruktsallad. Celine köpte päron, banan och jordgubbar till mig, samt lite choklad och även en cola till mig. Känner mig lyckligt lottad. Filmen vi såg, En oväntad vänskap, var en jättefin film! Blir lite rörd, hehe. Har hunnit packa till imorgon då jag ska till mamma, annars har jag inte hunnit med något speciellt :)


Sista februari

Hallå! Har haft fullt upp hela dagen igår. Klev upp tidigt för att gå på stan med Maria, vi fick huuuuur mycket saker som helst och det känns ju bra! Dock inte alls tillräckligt så vi får säkert gå fler gånger. Vi mötte senare upp Tilde, Tova och Stiven och gick med dom och även en stund med Agnes och Yoseline. Var på stan i ca 6 timmar, vilket var sjukt jobbigt. När jag och Tilde for hem, åkte vi först förbi Coop och köpte gotta och hyrde film och sedan hände massa som jag inte orkar berätta, eller inte angår er men det var kaos och hela dagen/kvällen/natten blev seriöst fuckad.

Vaknade tidigt imorse och duschade hos Tilde, klädde på mig, sminkade mig lite och gick till Coop och lämnade tillbaka filmen, samt hoppade på bussen och åkte till Charles. Var där ett tag innan vi for till stan och han bjöd mig på Max, mmmmm <3RSS 2.0