Valborg

Men heeeej. Idag är det valborgsfirande som gäller. Blir dock inte mycket firande för min del, ska ta det lugnt med några vänner på skurholmen, där vi kikar på majbrasan. Sen åker vi väl till någon och har det fint. Så jag har egentligen inga planer utan får se vars kvällen tar mig! Bjuder på en ful bild på mig själv, cool :P
 

Stressigt och upptaget

Hallå. Hade rätt fullt upp igår. Jag städade, rensade och allt sånt där igår. Ska börja leta möbler, eftersom jag ska göra om helt i mitt rum hos mamma, kanske inte direkt nu, men inom en snar framtid! Kan visa lite som jag hittat sen. Vi hade även nationella idag, engelska uppsatts, som jag tyckte var roligt. Sen hade vi muntligt på franskan. Det gick inte så jättebra dock. Ska iväg med Tilde på ett pass Core i 30 minuter, men vi åker nog lite tidigare och tränar lite innan, ha det så bra hörrni, hoppas det gick bra för er 97:or på nationella idag! 
 

Cuba

 Var på stan idag och kikade in Strand Gallerian! Vad fint det blivit där nu. Tog också första milkshaken på Blågåsen sedan de stängde - Så himla gott! Har provat bikinis med Maria och så har vi gått omkring och kollat bara, det var rätt roligt ändå. Köpte en magtröja från H&M som är rätt tuff, men ändå ful. Men jag gillade den och den kostade 50 kronor, så tror den kommer till användning någon dag i sommar iallafall :)
 

RSS 2.0